6 Aralık 2010 Pazartesi

Fütürizm Okulu


Bu programda ‘Alternatif Gelecekler ve Senaryolar’, ‘Stratejik Rekabet İçin Yeni Alanlar ve Koşullar’, ‘Yatırım Yapmak ve Kazanmak İçin Yeni Alanlar’ gibi, gelecek planlamaya odaklı konular işlenecek. Katılımcılar inovatif ve sürdürülebilir yanıtlar arayan iş insanları, yatırımcılar, sektör temsilcileri, gençler, ebeveynler ve akademisyenlerin ilgi göstermesi beklenen eğitim programının iş insanlarıyla da tanışma fırsatına sahip olacak. 

Fütüristler Derneği ve Bilgi Üniversitesi, sertifika programı ile yeni çağın yönderlerine fütürist bakış açısını, yöntem ve tekniklerini kazandırmayı hedeflemektedir. 


Fütürizm Okulu, Katılımcıya Bilgi ve teknolojiyi kullanarak muhtelif gelecek senaryolarıyla tanıştırarak, yenilikçi, stratejik ve sürdürülebilir öneriler geliştirmesini sağlayan bir sertifika programıdır. Yaşadığımız yüzyılı ,teknoloji ve icatlarıyla tanımamızı sağlarken, geleceği öngören senaryolarla kişi, kurum ve toplumların etkin bir yol haritası oluşturmasını amaçlar. Katılımcıların ilerici, yenilikçi vizyon geliştirmesini sağlar.

Tüm seminerler Cumartesi günleri, sabah gerçekleşiyor. 
Seminer Saati: 10:00-13:00 
Yer: İstanbul Bilgi Üniversitesi Santral Kampüsü İstanbul 

Katılım: 220 TL (KDV Dahil) / 7 Ders için 
Parça parça katılmak isteyenler için; Tek hafta fiyatı: 50 TL (KDV Dahil) 

Kayıt ve bilgi için; 0212 444 0 428 / 352 75 23 ve 0533 742 00 38

 bilgiegitim@bilgi.edu.tr veya info@futurizm.org 
http://www.bilgi-egitim.com/_progel_full.asp?id=52

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder